Stormvogels heeft de goede lijn weten door te trekken. Voor de tweede week op rij scoorde de ploeg uit Westkapelle meer dan twintig keer en wist zo opnieuw te winnen. OEC uit Helmond werd met 21-16 verslagen.

De tegenstander uit Helmond was geen onbekende voor Stormvogels. Dit seizoen werd er al twee keer gewonnen in Noord-Brabant, maar in de eigen De Couburg was het in het begin niet gelijk duidelijk dat er een derde overwinning zou volgen. Pas bij 5-4 was er een eerste voorsprong voor de ploeg uit Westkapelle. Het was ook gelijk de laatste keer dat ze tegen een achterstand keken. Met de rust was er een klein gaatje geslagen: 10-6.

Na de pauze besliste Stormvogels al snel de wedstrijd. Het scoorde vier keer op rij, waardoor het al snel 14-6 stond en het verschil gemaakt was. Mede door slordig verdedigen kon OEC wat van de achterstand afsnoepen, maar de thuisploeg bleef mee scoren. De overwinning kwam dan ook nooit meer in gevaar. Het werd uiteindelijk 21-16.

Stormvogels deed opnieuw scorend van zich spreken en ondanks wat foutjes in de verdediging kreeg het een acceptabel aantal doelpunten tegen. Het kan dan ook met vertrouwen uit kijken naar het treffen met Seolto. De tegenstander uit Vlissingen was vorige keer te sterk en de ploeg uit Westkapelle gaat dus op voor een revanche. Het duel tussen de nummer 3 en 4 begint om 17:25 uur.