Stormvogels biedt een gevarieerd aanbod aan sporten en spellen onder begeleiding van een ervaren trainer.

KombiFit Sporten

In de zomer sporten we elke woensdag op het korfbalveld/ strand/bos en in de winter in de sporthal. Daarnaast worden er een aantal gasttrainingen georganiseerd om elke sport te ervaren b.v. pilates, zwembadfitness, badminton, basketbalclinic, bootcamp etc.

De KombiFit-sportgroep heeft momenteel rond de 25 mannen en vrouwen die elke week een uurtje gezellig met elkaar aan het sporten zijn. Inmiddels hebben zich ook inwoners uit de omliggende dorpen bij onze club aangesloten. Naast het sporten vinden we ook het sociale en gezellige aspect belangrijk. Daarom organiseren we een paar keer per jaar gezellige activiteiten samen met de andere KombiFit-groepen (fietsen en wandelen) en met de korfballeden.

Meer informatie

Maja Peene: mpeenejr@zeelandnet.nl

Wat kost het?

Op de pagina contributie worden de actuele prijzen voor het lidmaatschap vermeldt. U kunt wekelijks deelnemen aan de activiteiten , afhankelijk van de activiteiten die u kiest. U wordt dan tevens lid van de korfbalvereniging Stormvogels en u kunt dan meedoen met alle gezellige Stormvogels-activiteiten.

Aanmelden als lid