Ieder jaar organiseert KV Stormvogels in sportzaal de Bellink in Westkapelle een schoolkorfbaltoernooi.

Schoolkorfbaltoernooi

Het schoolkorfbaltoernooi vindt altijd plaats in de kerstvakantie. Aan dit toernooi doen kinderen uit de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van basisscholen uit Westkapelle en omliggende dorpen mee. In de aanloop naar het toernooi geven enthousiaste trainers van KV Stormvogels clinics op basisscholen, om kinderen warm te maken voor het toernooi en hen kennis te laten maken met de leuke sport korfbal.

Editie 29 december 2022

Hallo kinderen en begeleiders,

Van harte welkom op het schoolkorfbaltoernooi van Korfbalvereniging Stormvogels, editie 2022.
Dit toernooi wordt dit jaar voor de 45e keer georganiseerd. Het toernooi is verdeeld in 3 programma’s.

  • Het eerste deel start om 9.00 uur met de groepen 1 en 2, die spelletjes zullen doen.
  • Vervolgens start het toernooi om 11.00 met de groepen 3 en 4
  • Waarna we het toernooi vervolgen vanaf 13.00 met de groepen 5 tot en met 8. Het toernooi eindigt omstreeks 15.30 uur.Aansluitend aan ieder onderdeel van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats. Het toernooi vindt plaats in sportzaal “de Bellink” aan de Molenwal te Westkapelle.

In dit programmaboekje vindt u een lijst met deelnemende teams, het wedstrijdschema en het toernooireglement. Ook is er een duidelijke uitleg over de opzet van het toernooi met een indeling van de zaal. De deelnemers worden verzocht zoveel mogelijk in sporttenue te komen, omdat de kleedruimte beperkt is.

Een woord van dank is voor Spar Kesselaar, de sponsor van dit toernooi. Spar Kesselaar heeft voor alle deelnemers een attentie beschikbaar gesteld.

Wij wensen alle deelnemers, scheidsrechters, leiders en supporters veel succes en een sportieve dag toe!

Met vriendelijke groeten,
Toernooicommissie K.V. Stormvogels

Download programmaboekje 2023

Clinics op scholen

Voor meer informatie over het schoolkorfbaltoernooi en/of de clinics kunt u terecht bij Ellen Theune, tel. 0118-572602 of via schoolkorfbal@kvstormvogels.nl.