Stormvogels 1 heeft een goed vervolg gegeven aan de winstpartij in Middelharnis. In de tweede speelronde was de ploeg uit Westkapelle op eigen veld met 21-14 te sterk voor PSV/lifovragen.nl 1.

Vorig seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen in de zaal en toen was het in evenwicht. Dat was in het begin van de wedstrijd ook te zien. In beide aanvalsvakken was het onrustig, waardoor de eerste score pas na 15 minuten genoteerd werd. PSV/lifovragen.nl 1 nam een voorsprong, maar deze werd snel gerepareerd door Stormvogels 1. De thuisploeg sloeg aan het eind van de eerste helft toe en ging aan de leiding met de rust: 7-5.

De start van de tweede helft was qua scores veel beter dan het eerste bedrijf. PSV/lifovragen.nl 1 scoorde vijf keer op rij en nam zo het heft in handen. Stormvogels 1 wist ook dit gat weer te dichten en pakte de voorsprong en liet die niet meer los. De thuisploeg won, mede door 14 doelpunten in de tweede helft, met 21-14.

De start van Stormvogels 1 deze competitie is uitstekend. Volgende week wacht een bezoek aan Attila. Het duel in Eindhoven begint om 16.00 u.