De kraker om de tweede plaats tussen Stormvogels en TOGO is geƫindigd in een nederlaag voor de ploeg uit Westkapelle. Tot de laatste minuut bleef het spannend, maar de punten gingen uiteindelijk naar Goes (20-22).

Vanwege de stand op de ranglijst was er veel publiek op het duel afgekomen. Dat had ook zijn effect op de spelers in het veld. Het was bij beide ploegen erg chaotisch. Beide ploegen hadden in de eerste helft om de beurt een voorsprong te pakken. Stormvogels keek met de rust tegen een klein verschil in het voordeel van TOGO aan (8-10).

In de tweede helft bleef het rommelig. Beide ploegen waren niet alleen bezig met het spel, maar ook met de randzaken. Het werd daardoor een spannende strijd tot het einde. Stormvogels wist steeds terug te komen, maar TOGO bleef de ploeg uit Westkapelle nipt voor. Het verschil dat er na 30 minuten was, stond ook aan het eind van de wedstrijd op het scorebord: 20-22.

Door de nederlaag moet Stormvogels een stapje terug doen in de strijd om de bovenste twee plaatsen, maar staat het nog steeds netjes derde. Volgende week gaat het op bezoek bij PSV/lifovragen.nl. Het duel in Eindhoven begint om 16:20 uur.