Stormvogels blijft goed presteren in de derde klasse. Waar de ploeg uit Westkapelle de afgelopen weken al meerdere overwinningen boekte, werden er ook dit keer twee punten toegevoegd aan het totaal. KVK werd met 16-11 verslagen.

De eerste helft werd een boeiend schaakspel. Beide ploegen gaven niet veel weg en ontliepen elkaar qua scores niet zoveel. KVK was al eerste trefzeker, maar Stormvogels nam het daarna meermaals over om toch ook af en toe te moeten zien hoe de tegenstander weer de voorsprong pakte. Illustrerend voor het beeld van voor de pauze was misschien wel de laatste minuut. KVK scoort de 8-9, maar een paar seconden later ligt de 9-9 er al weer in. Dat was ook gelijk de ruststand.

Waar Stormvogels de afgelopen weken steeds moeite had met het begin van de tweede helft, was dat deze keer niet het geval. De thuisploeg had verdedigend de zaakjes goed op orde en was zelf ook trefzeker. KVK scoorde nog maar twee keer na de rust, terwijl er aan de andere kant nog zeven ballen door de korf vielen. Stormvogels boekte daardoor een belangrijke 16-11 overwinning.

In de poule van Stormvogels blijft het bovenin ongemeen spannend. Koploper Blauw Wit heeft 12 punten, terwijl er daarna drie ploegen, waaronder de ploeg uit Westkapelle, met 10 punten. Zaterdag wordt het eerste gedeelte van veldcompetitie afgesloten. Good Luck is dan in Westkapelle de tegenstander. Het duel begint om 15:30 uur. Stormvogels 2 gaat nog op bezoek bij Fortis 5 en begint om 13:00 uur aan de wedstrijd.