De sponsorcommissie is blij dat er weer een aantal nieuwe sponsoren KV Stormvogels willen ondersteunen! Sinds dit seizoen zijn Juust uit Kapelle, Restaurant Dijkpaviljoen De WestkaapJ. van Moolenbroek Tegelwerken en Melis Seafood toegevoegd aan de lange lijst sponsoren die KV Stormvogels rijk is.

Juust is een onafhankelijk bureau voor civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit en stedenbouw. Ze zijn gevestigd in Kapelle en sponsoren de wedstrijdkorven, uiteraard voorzien van Juust-logo.

Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap is buitendijks gelegen op het meest westelijk punt van Walcheren. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met zicht op de Noordzee. De Westkaap sponsort een reclamebord langs het kunstgrasveld.

J. van Moolenbroek Tegelwerken sponsort een advertentie op de narrowcasting in onze kantine en heeft een banner op onze website.

Melis Seafood, gevestigd onderaan de Zeedijk is sponsor van een jaarlijks terugkerende wedstrijdbal.

We willen deze vier nieuwe sponsoren bedanken voor de samenwerking en hun steun aan KV Stormvogels. Hopelijk blijven jullie nog lang aan KV Stormvogels verbonden.

 

Heb je ook interesse om te sponsoren of heb je een tip voor de sponsorcommissie, laat het ons weten via sponsoring@kvstormvogels.nl