Dit jaar bestaat onze vereniging 75 jaar! Daar willen we natuurlijk op een feestelijke manier aandacht aan besteden door een receptie en een gezellige jubileum-einddag te houden op 30 juni en 1 juli. Om dit te kunnen doen hebben we jullie hulp hard nodig! We hebben onder andere mensen nodig die ons kunnen helpen met de voorbereidingen, de activiteiten, de bardiensten en natuurlijk het opruimen. Daarnaast zijn we ook nog hard op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met de organisatie van zowel de receptie als de einddag.

Help jij mee?

In onderstaand formulier kun je jouw gegevens invullen en aanvinken wanneer je ons zou kunnen helpen. Daarnaast kun je aanvinken of je ons wil helpen met de organisatie van de receptie en/of einddag. Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de taken of andere vragen omtrent het jubileum kun je contact opnemen met de commissie via jubileum@kvstormvogels.nl.
We hopen dat we er op deze manier met z’n allen een fantastisch jubileum van kunnen maken! Alvast bedankt voor jullie medewerking!